Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31742
Title: Методика розробки стратегії поведінки споживачів у галузі готельного та ресторанного бізнесу
Authors: Малюк, Л. П.
Варипаєв, О. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Малюк Л. П., Варипаєв О. М. Методика розробки стратегії поведінки споживачів у галузі готельного та ресторанного бізнесу. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 97-99.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31742
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-97-99.pdf117.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.