Browsing by Author Лісніченко, О. О.
Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-04-08 | Аналіз вимог до якості іграшок для дітей | Лісніченко, О. О.; Чаплигіна, А. О. |
2024 | Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції | Котляр, О. В.; Омельченко, С. Б.; Федак, Н. В.; Чорна, Н. В.; Лісніченко, О. О. |
2022 | Вміст нітратів у різних сортах капусти | Карбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний) | Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О. |
2019 | Організація самостійної роботи студентів | Лісніченко, О. О.; Карпенко, З. П. |
2019-05-15 | Перспективи комплексного використання продуктів переробки айви японської | Лісніченко, О. О.; Василець, К. К. |
2021 | Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії | Ковалевська, Н. С.; Лісніченко, О. О. |
2021 | Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії | Ковалевська, Н. С.; Лісніченко, О. О. |
2021-04-08 | Роль комплексу комунікацій у системі управління збутом підприємства | Лісніченко, О. О.; Заяц, А. В. |
2020 | Силабус як засіб управління освітньою діяльністю студентів | Карбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О. |
2019-05-15 | Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння | Карбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.; Карпенко, З. П. |
2020 | Управління якістю на підприємствах роздрібної торгівлі | Карбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О. |
2021 | Формування ключової підприємницької компетентності та ініціативності студентів закладів вищої освіти | Ковалевська, Н. С.; Лісніченко, О. О. |