Browsing by Author Любенко, Галина Дмитрівна
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці | Любенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович |
2015 | Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту | Любенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович |
2014-06-10 | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої | Любенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Вера Іллічна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович |
2014-06-10 | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої | Любенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Вера Іллічна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович |
2015-07-27 | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої | Перцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Вера Іллічна; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитрівна |
2015-07-27 | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої | Перцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Вера Іллічна; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитрівна |
2016 | Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту: автореф. дис. … канд. техн. наук: 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів | Перцевой, Федір Всеволодович; Любенко, Галина Дмитрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |