Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12138
Назва: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Вера Іллічна
Обозна, Маргарита Василівна
Любенко, Галина Дмитрівна
Дата публікації: 27-лип-2015
Бібліографічний опис: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 109207, МПК A23L 1/0522 (2006.01), A23L 1/0524 (2006.01), A23L 1/059 (2006.01), A23G 3/46 (2006.01), A23G 3/54 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко. № a 2014 00717. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 27.07.2015, Бюл.№ 14. 6 с.
Серія/номер: 11;109207
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до способу отримання термостійкої начинки замороженої, що включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження, та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням, згідно з винаходом, як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12138
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
109207.pdf170.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.