Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12138
Назва: | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Крапівницька, Ірина Олексіївна Оболкіна, Вера Іллічна Обозна, Маргарита Василівна Любенко, Галина Дмитрівна |
Дата публікації: | 27-лип-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 109207, МПК A23L 1/0522 (2006.01), A23L 1/0524 (2006.01), A23L 1/059 (2006.01), A23G 3/46 (2006.01), A23G 3/54 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко. № a 2014 00717. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 27.07.2015, Бюл.№ 14. 6 с. |
Серія/номер: | 11;109207 |
Короткий огляд (реферат): | Винахід належить до способу отримання термостійкої начинки замороженої, що включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження, та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням, згідно з винаходом, як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12138 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
109207.pdf | 170.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.