Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12141
Title: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Вера Іллічна
Обозна, Маргарита Василівна
Любенко, Галина Дмитрівна
Issue Date: 27-Jul-2015
Citation: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 109208, МПК A23L 1/0524 (2006.01), A23L 1/059 (2006.01), A23G 3/46 (2006.01), A23G 3/54 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко. № a 2014 00719. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 27.07.2015, Бюл.№ 14. 6 с.
Series/Report no.: 11;109208
Abstract: Винахід належить до способу отримання термостійкої начинки замороженої, що включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження, та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням, згідно з винаходом, як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе знежирене, як жирову компоненту використовують олію соняшникову рафіновану дезодоровану, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12141
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
109208.pdf169.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.