Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13927
Title: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої
Authors: Любенко, Галина Дмитрівна
Обозна, Маргарита Василівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Вера Іллічна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Федір Всеволодович
Issue Date: 10-Jun-2014
Citation: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 90879, МПК (2014.01), A23L 1/00. Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой. № u 2014 00723. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с.
Series/Report no.: 11;90879
Abstract: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої, який включає підготовку компонентів, а саме цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження, та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки і уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням. Як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого. Для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе нежирне, як жирову компоненту використовують олію соняшникову рафіновану дезодоровану, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13927
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90879.pdf168.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.