Browsing by Author Крячко, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестуванняПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П.
2011Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягідПавлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Черкашина, І. О.
2009Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П.
2011-05-19Вплив різних швидкостей заморожування на збереження бар ягідПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.
2009Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктахПавлюк, Р. Ю.; Афанасьєва, В. А.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Юр’єва, О. О.
2009Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Лосєва, С. М.; Маціпура, А. С.; Глубокий, Д. О.; Стоєв, C. С.
2011Розробка instant-продуктів для оздоровчого харчування з використанням антоціанових вітамінних добавокПавлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Савченко, О. О.
2009Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Берестова, А.А.; Глубокий, Д.О.; Максимова, Н.П.
2011-05Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавокПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.