Browsing by Author Кравченко, Т. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Кравченко, Т. В. |
2019 | Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексів | Кравченко, Т. В. |
2019 | Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозива | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.; Кравченко, Т. В. |
2019 | Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексів | Юдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.; Кравченко, Т. В. |
2019 | Компетентнісний підхід до організації навчання інженера в сучасній системі вищої освіти | Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Г. В. |
2020 | Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції | Дейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.; Кравченко, Т. В. |
2019 | Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья | Дейниченко, Г. В.; Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Л. Г. |
2019 | Удосконалення системи підготовки інженерів-педагогів, викладачів дисциплін у галузі харчових технологій у педагогічному ЗВО | Кравченко, Т. В. |