Browsing by Author Кравченко, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Кравченко, Т. В.
2019Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексівКравченко, Т. В.
2019Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.; Кравченко, Т. В.
2019Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексівЮдіна, Т. І.; Безрученко, О. М.; Кравченко, Т. В.
2019Компетентнісний підхід до організації навчання інженера в сучасній системі вищої освітиКравченко, Т. В.; Дейниченко, Г. В.
2020Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукціїДейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.; Кравченко, Т. В.
2019Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырьяДейниченко, Г. В.; Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Л. Г.
2019Удосконалення системи підготовки інженерів-педагогів, викладачів дисциплін у галузі харчових технологій у педагогічному ЗВОКравченко, Т. В.