Browsing by Author Котюк, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2016Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Котюк, Т. В.; Максимова, Н. П.
2020Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, СловеніїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2016Розробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарстваПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Губін, В. Є.
2019-05-15Розробка інноваційної технології білкових добавок із нутуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2020Розробка інноваційної технології білкових рослинних добавок із бобових культурПогарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Уваров, Д. Д.
2016Технологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Котюк, Т. В.
2019-05-15Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нутуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2015Інноваційна технологія білкових наноструктурованих добавок із горохуПогарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2019-05-15Інноваційна технологія дрібнодисперсних добавок із термообробленого гороху з використанням неферментативного каталізуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.