Browsing by Author Котюк, Т. В.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С. |
2016 | Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Котюк, Т. В.; Максимова, Н. П. |
2020 | Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С. |
2016 | Розробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарства | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Губін, В. Є. |
2014 | Розробка білкових паст-намазок на основі дрібнодисперсного пюре з гороху | Павлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В. |
2019-05-15 | Розробка інноваційної технології білкових добавок із нуту | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В. |
2020 | Розробка інноваційної технології білкових рослинних добавок із бобових культур | Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Уваров, Д. Д. |
2016 | Технологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Котюк, Т. В. |
2019-05-15 | Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нуту | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В. |
2015 | Інноваційна технологія білкових наноструктурованих добавок із гороху | Погарська, В. В.; Котюк, Т. В. |
2019-05-15 | Інноваційна технологія дрібнодисперсних добавок із термообробленого гороху з використанням неферментативного каталізу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В. |