Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25402
Title: Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нуту
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Котюк, Т. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Котюк Т. В. Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нуту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 90-91
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25402
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-90-91.pdf152.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.