Browsing by Author Капліна, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання системного підходу під час дослідження засобів розміщенняКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Капліна, А. С.
2012Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.; Уланова, О. О.
2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2021Розробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошнаКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2012Сучасні тенденції технології борошняних кондитерських виробівКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.
2012Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.
2017Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировиниКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.