Browsing by Author Капліна, Т. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Використання системного підходу під час дослідження засобів розміщення | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Капліна, А. С. |
2012 | Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Т. В.; Миронов, Д. А. |
2011 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Т. В.; Миронов, Д. А.; Уланова, О. О. |
2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
2021 | Розробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошна | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
2012 | Сучасні тенденції технології борошняних кондитерських виробів | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М. |
2012 | Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Т. В.; Миронов, Д. А. |
2017 | Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировини | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |