Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19389
Title: Розробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошна
Authors: Капліна, Т. В.
Столярчук, В. М.
Дудник, С. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Капліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Розробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 73-74.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19389
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-73-74.pdf141.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.