Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26239
Title: | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна |
Authors: | Капліна, Т. В. Столярчук, В. М. Дудник, С. О. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Капліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 84-86. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26239 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-84-86.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.