Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26239
Title: Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна
Authors: Капліна, Т. В.
Столярчук, В. М.
Дудник, С. О.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Капліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 84-86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26239
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.11.2018 Розвиток харчов.-84-86.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.