Browsing by Author Запаренко, Ганна Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробівКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Аналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктівЧеканов, Микола Анатолійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2017Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтахЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2021Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировиниЗапаренко, Ганна Володимирівна; Дорожко, Владислав Васильович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Галясний, Іван Володимирович
2016Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Галушко, Наталія Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціонуЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2015-12-25Пристрій для вимірювання сили різанняПогожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2015Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Розробка технології хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчовихОлійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2012-08-10Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикатуКасабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Запаренко, Ганна Володимирівна
2014-04-25Спосіб виробництва зернового хлібаЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Голік, Олег Вікторович; Діденко, Світлана Юріївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2019Технологія м’ясних січених виробів із використанням м’яса страусаЗапаренко, Ганна Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Савицька, Анастасія Сергіївна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчуванняКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Бурлюбаєва, Тетяна Миколаївна
2017Фільтрація раціонів одноразового споживання за критерієм збалансованості груп нутрієнтів як етап проектування систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна