Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів | Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2016 | Аналіз біологічної цінності раціонів одноразового споживання другого покоління | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2014 | Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів | Чеканов, Микола Анатолійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гейко, Тетяна Сергіївна |
2017 | Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчування | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2015 | Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2021 | Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировини | Запаренко, Ганна Володимирівна; Дорожко, Владислав Васильович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Галясний, Іван Володимирович |
2016 | Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього покоління | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Галушко, Наталія Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2015 | Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонів | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2014 | Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2016 | Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної дії | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович |
2015-12-25 | Пристрій для вимірювання сили різання | Погожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Гейко, Тетяна Сергіївна |
2015 | Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Мовенко, Сергій Юрійович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2016 | Розробка технології хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових | Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2012-08-10 | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату | Касабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Запаренко, Ганна Володимирівна |
2014-04-25 | Спосіб виробництва зернового хліба | Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Голік, Олег Вікторович; Діденко, Світлана Юріївна; Гейко, Тетяна Сергіївна |
2019 | Технологія м’ясних січених виробів із використанням м’яса страуса | Запаренко, Ганна Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Савицька, Анастасія Сергіївна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2014 | Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування | Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Бурлюбаєва, Тетяна Миколаївна |
2017 | Фільтрація раціонів одноразового споживання за критерієм збалансованості груп нутрієнтів як етап проектування систем харчування | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна |