Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208
Title: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату
Authors: Касабова, Катерина Рубенівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Запаренко, Ганна Володимирівна
Issue Date: 10-Aug-2012
Citation: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 72242, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, Г. В. Запаренко. № u 2012 01438. Заявл. 13.02.2012. Опубл. 10.08.2012, Бюл.№ 15. 6 с.
Series/Report no.: 11;72242
Abstract: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого ґатунку, змішаного із добавкою, замішування тіста, його формування та випічку. Як добавку використовують бурякові волокна (освітлені або неосвітлені) в співвідношенні 0,95:0,05 - 0,8:0,2.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
72242.pdf183.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.