Browsing by Author Дудник, К. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Вивчення комплексу біологічно активних речовин кріодобавок із пряних овочів, отриманих за кріогенною нанотехнологієюПогарська, В. В.; Дудник, К. В.
2021Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарстваПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дудник, К. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.
2019-05-15Розробка нанотехнологій оздоровчих кріодобавок і нанопродуктів із пряних овочівПогарська, В. В.; Дудник, К. В.; Майба, К. Ю.
2021Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарстваПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.
2020Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Дудник, К. В.; Пятницький, І. О.
2020Розробка нового способу зберігання летких ароматичних речовин пряних овочів під час отримання оздоровчих кріодобавокПавлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Макар, Л. О.
2020Розробка технологій оздоровчих кріодобавок із пряних овочів та соусів-дресингів із їх використанням.Дудник, К. В.; Макар, Л. О.
2019-05-15Інноваційна технологія отримання наноструктурованих добавок із квасоліПавлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Ніколенко, А. В.