Browsing by Author Дуб, Володимир Васильович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчуванняПростаков, Олександр Олександрович; Дуб, Володимир Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2016Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із нихДюкарева, Галина Іванівна; Дуб, Володимир Васильович; Дуб, Ангеліна Вікторівна
2016Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих масКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2017Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2017Збільшення ресурсу роботи ножів м'ясорізальних машин м'ясної промисловостіДуб, Володимир Васильович; Лебединець, Ігор Володимирович; Бабенко, М.С.
2012ПатентознавствоДейниченко, Григорій Вікторович; Дуб, Володимир Васильович
2006ПатентознавствоДейниченко, Григорій Вікторович; Дуб, Володимир Васильович
2006-07-17Пристрій для вимірювання лінійних переміщеньПостнов, Генадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Дуб, Володимир Васильович; Червоний, Віталій Миколайович
2018-12-26Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2018-02-26Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2017-04-10Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Товма, Лідія Федорівна; Дуб, Володимир Васильович
2018-04-25Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Товма, Лідія Федорівна; Дуб, Володимир Васильович
2016Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошківСнєжкін, Юрій Федорович; Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Дуб, Володимир Васильович
2018Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культурПазюк, Вадим Михайлович; Петрова, Жанна Олександрівна; Дуб, Володимир Васильович
2010Інтелектуальна власністьДуб, Володимир Васильович; Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович
2013Інтелектуальна власністьДуб, Володимир Васильович; Мазняк, Захар Олександрович
2010Інтелектуальна власністьДейниченко, Григорій Вікторович; Мазняк, Захар Олександрович; Дуб, Володимир Васильович