Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27594
Title: Збільшення ресурсу роботи ножів м'ясорізальних машин м'ясної промисловості
Authors: Дуб, Володимир Васильович
Лебединець, Ігор Володимирович
Бабенко, М.С.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дуб В. В., Лебединець І. В., Бабенко М. С. Збільшення ресурсу роботи ножів м'ясорізальних машин м'ясної промисловості. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 147-148.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27594
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_147-148.pdf91.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.