Browsing by Author Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Poзpoбка пpoекту технoлoгії дієтичнoї кулінаpнoї пpoдукції для хаpчoблoків лікувальних та oздopoвчих закладів | Федак, Наталя Василівна; Клoчай, Наталія Анатoліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Обгрунтування та розроблення проекту технології гелю для декорування десертної продукції та борошняних кондитерських виробів | Пивоваров, Павло Петрович; Гунченко, Богдана Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво) | Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення проекту технології смузі на основі молочної та фруктової сировини з використанням пектинових речовин | Омельченко, Світлана Борисівна; Задоя, Олексій Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення та впровадження технології напівфабрикату «Суміш протеїнова» в спортивному харчуванні | Пивоваров, Євген Павлович; Фісько, Костянтин Анатолійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберігання | Пивоваров, Євген Павлович; Солодков, Роман Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів) | Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх перероблення | Пивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберігання | Пивоваров, Євген Павлович; Рачкован, Сергій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технологічного процесу виробництва продукції із м’ясної сировини з використанням компонентів функціонального призначення | Федак, Наталя Василівна; Кречетніков, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектину | Черемська, Тетяна Володимирівна; Щербіна, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачів | Юрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошна | Юрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технології соусів солодких на основі молочної сировини | Черемська, Тетяна Володимирівна; Пастушенко, Світлана Станіславівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |