Browsing by Author Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Poзpoбка пpoекту технoлoгії дієтичнoї кулінаpнoї пpoдукції для хаpчoблoків лікувальних та oздopoвчих закладівФедак, Наталя Василівна; Клoчай, Наталія Анатoліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Обгрунтування та розроблення проекту технології гелю для декорування десертної продукції та борошняних кондитерських виробівПивоваров, Павло Петрович; Гунченко, Богдана Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення проекту технології смузі на основі молочної та фруктової сировини з використанням пектинових речовинОмельченко, Світлана Борисівна; Задоя, Олексій Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення та впровадження технології напівфабрикату «Суміш протеїнова» в спортивному харчуванніПивоваров, Євген Павлович; Фісько, Костянтин Анатолійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Солодков, Роман Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх переробленняПивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Рачкован, Сергій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технологічного процесу виробництва продукції із м’ясної сировини з використанням компонентів функціонального призначенняФедак, Наталя Василівна; Кречетніков, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектинуЧеремська, Тетяна Володимирівна; Щербіна, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошнаЮрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології соусів солодких на основі молочної сировиниЧеремська, Тетяна Володимирівна; Пастушенко, Світлана Станіславівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії