Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Горальчук, А. Б.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 41
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Аналітичне обґрунтування вдосконалення технології повітряно-горіхового напівфабрикату
Товма, Л. Ф.
;
Горальчук, А. Б.
2013
Аналітичне обґрунтування молочної сировини для одержання сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структурою
Горальчук, А. Б.
;
Котляр, О. В.
2012
Аналітичне обґрунтування стабілізації гетерогенних систем шляхом регулювання МАШ
Горальчук, А. Б.
2014-05-22
Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
2016
Вивчення впливу сиру кисломолочного знежиреного на піноутворюючу здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2012
Визначення впливу пар на стабілізацію суспензій
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
2013
Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату
Товма, Л. Ф.
;
Пуніна, А. Д.
;
Горальчук, А. Б.
2013
Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату
Товма, Л. Ф.
;
Горальчук, А. Б.
;
Гринченко, О. О.
2020
Використання моно- та дигліцеридів жирних кислот у складі trans-fat-free бісквітних виробів і кексів
Горальчук, А. Б.
;
Рябець, О. Ю.
2018
Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейків
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2020
Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатів
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2012
Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершків
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2013
Досвід запровадження інформаційно-комунікаційних технологій під час вивчення дисциплін циклу професійної та практичної підготовки
Горальчук, А. Б.
;
Трощий, Т. В.
2019-05-15
Дослідження впливу білковмісної сировини на піноутворювальну здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2009
Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів
Сабадош, Г. О.
;
Горальчук, А. Б.
2012
Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу
Горальчук, А. Б.
;
Трощий, Т. В.
;
Пивоваров, П. П.
2013
Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
;
Гринченко, О. О.
2012
Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем
Котляр, О. В.
;
Клапцов, Є. О.
;
Горальчук, А. Б.
2020
Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Горальчук, А. Б.
;
Тищенко, О. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Рябець, О. Ю.
;
Черемська, Т. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Мельник, О. Ю.
;
Боковець, С. П.
2021
Методологія наукових досліджень
Ладика, В. І.
;
Шильман, Л. З.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, О. О.
;
Гурський, П. В.
;
Тищенко, О. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Сукманов, В. О.
;
Демідов, І. М.
;
Горальчук, А. Б.
;
Мазуренко, І. К.
;
Шульга, О. С.
;
Каратаєва, Є. О.
;
Мельник, О. Ю.
;
Крапивницька, І. О.
;
Чорна, А. І.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Боковець, С. П.