Browsing by Author Горальчук, А. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 41  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аналітичне обґрунтування вдосконалення технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.
2013Аналітичне обґрунтування молочної сировини для одержання сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структуроюГоральчук, А. Б.; Котляр, О. В.
2012Аналітичне обґрунтування стабілізації гетерогенних систем шляхом регулювання МАШГоральчук, А. Б.
2014-05-22Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2016Вивчення впливу сиру кисломолочного знежиреного на піноутворюючу здатність і стійкість піни збивного напівфабрикатуОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2012Визначення впливу пар на стабілізацію суспензійКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2013Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Пуніна, А. Д.; Горальчук, А. Б.
2013Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.; Гринченко, О. О.
2020Використання моно- та дигліцеридів жирних кислот у складі trans-fat-free бісквітних виробів і кексівГоральчук, А. Б.; Рябець, О. Ю.
2018Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2020Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2012Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2013Досвід запровадження інформаційно-комунікаційних технологій під час вивчення дисциплін циклу професійної та практичної підготовкиГоральчук, А. Б.; Трощий, Т. В.
2019-05-15Дослідження впливу білковмісної сировини на піноутворювальну здатність і стійкість піни збивного напівфабрикатуОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2009Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертівСабадош, Г. О.; Горальчук, А. Б.
2012Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складуГоральчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Пивоваров, П. П.
2013Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикатуКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.; Гринченко, О. О.
2012Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних системКотляр, О. В.; Клапцов, Є. О.; Горальчук, А. Б.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2021Методологія наукових дослідженьЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.