Browsing by Author Гасанова, А. Е.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Аналіз асортименту кондитерських кремів | Гасанова, А. Е.; Богомол, А. Г. |
2012 | Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності | Корзун, В. Н.; Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Вплив на процес клейстеризації крохмалю добавок еламіну та стевіозиду | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2014-05-22 | Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітами | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Вплив природних добавок на якість бісквітів | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Концептуальні засади інноваційного розвитку спеціальності «Товарознавство та експертиза в митній справі» | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2016 | Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П. |
2016 | Передумови псування хліба під час зберігання | Гасанова, А. Е. |
2013 | Перспективи використання еламіну та стевіозиду під час виробництва бісквітів | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.; Степин, Р. О. |
2012 | Перспективи використання стевіозиду як цукрозамінника під час виробництва бісквіта | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2016 | Шляхи підвищення якості освітньо-професійної підготовки фахівців в умовах реформування вищої освіти | Богомолов, О. В.; Гасанова, А. Е.; Соколовська, О. О. |
2015 | Інновацiйнi технології i методи навчання в професiйнiй освiтi | Богомолов, О. В.; Гасанова, А. Е.; Радченко, Я. Ю. |