Browsing by Author Гасанова, А. Е.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз асортименту кондитерських кремівГасанова, А. Е.; Богомол, А. Г.
2012Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатораДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінностіКорзун, В. Н.; Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошнаДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Вплив на процес клейстеризації крохмалю добавок еламіну та стевіозидуДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2014-05-22Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітамиДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Вплив природних добавок на якість бісквітівДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Концептуальні засади інноваційного розвитку спеціальності «Товарознавство та експертиза в митній справі»Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2016Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2016Передумови псування хліба під час зберіганняГасанова, А. Е.
2013Перспективи використання еламіну та стевіозиду під час виробництва бісквітівДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.; Степин, Р. О.
2012Перспективи використання стевіозиду як цукрозамінника під час виробництва бісквітаДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2016Шляхи підвищення якості освітньо-професійної підготовки фахівців в умовах реформування вищої освітиБогомолов, О. В.; Гасанова, А. Е.; Соколовська, О. О.
2015Інновацiйнi технології i методи навчання в професiйнiй освiтiБогомолов, О. В.; Гасанова, А. Е.; Радченко, Я. Ю.