Browsing by Author Вітряк, О. П.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України | Марцин, Т. О.; Вітряк, О. П.; Гугайло, К. С. |
2023 | Композиції з пряно-ароматичної сировини у технології десертів і напоїв | Вітряк, О. П.; Ткаченко, Л. В. |
2021 | Крафтові пивні напої з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Вітряк, О. П.; Ушакова, О. В. |
2012 | Технологія десертів функціонального призначення. | Пересічний, М. І.; Вітряк, О. П.; Радченко, М. В. |
2019-05-15 | Технологія йогурту оздоровчого призначення з рослинними компонентами | Ткаченко, Л. В.; Вітряк, О. П.; Коломієць, О. О. |
2019-05-15 | Технології поживних напоїв на основі гарбуза та зернопродуктів | Вітряк, О. П.; Серенко, А. А. |
2015 | Інноваційні технології заморожених десертів на основі рослинної сировини | Ткаченко, Л. В.; Вітряк, О. П.; Галкіна, Д. Г. |