Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38747
Title: Композиції з пряно-ароматичної сировини у технології десертів і напоїв
Authors: Вітряк, О. П.
Ткаченко, Л. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Вітряк О. П., Ткаченко Л. В. Композиції з пряно-ароматичної сировини у технології десертів і напоїв. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 164-165
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38747
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-165-166.pdf133.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.