Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25422
Title: Технологія йогурту оздоровчого призначення з рослинними компонентами
Authors: Ткаченко, Л. В.
Вітряк, О. П.
Коломієць, О. О.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Ткаченко Л. В., Вітряк О. П., Коломієць О. О. Технологія йогурту оздоровчого призначення з рослинними компонентами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 126-128
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25422
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-126-128.pdf152.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.