Browsing by Author Валевська, Л. О.
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-10-20 | Екструдовані сніданки на основі зернових круп | Валевська, Л. О.; Мардар, М. Р. |
2009 | Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками | Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О. |
2010 | Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок | Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О. |
2015 | Корисні властивості шроту з насіння льону | Валевська, Л. О.; Андрасович, Д. В. |
2021 | Підвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовки | Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Шалений, В. А. |
2012-04-25 | Розширення асортименту екструдованих сухих сніданків підвищеної харчової цінності | Валевська, Л. О. |
2011 | Роль зернових продуктів у харчуванні людини | Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О. |
2012 | Споживні властивості сухих сніданків | Валевська, Л. О. |
2014-05-22 | Функціональні властивості зерна проса | Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Калаянова, В. В. |
2019 | Шляхи покращення самостійної роботи студентів | Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А. |