Browsing by Author Валевська, Л. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Екструдовані сніданки на основі зернових крупВалевська, Л. О.; Мардар, М. Р.
2009Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавкамиМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2010Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавокМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2015Корисні властивості шроту з насіння льонуВалевська, Л. О.; Андрасович, Д. В.
2021Підвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовкиСоколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Шалений, В. А.
2012-04-25Розширення асортименту екструдованих сухих сніданків підвищеної харчової цінностіВалевська, Л. О.
2011Роль зернових продуктів у харчуванні людиниМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2012Споживні властивості сухих сніданківВалевська, Л. О.
2014-05-22Функціональні властивості зерна просаОвсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Калаянова, В. В.
2019Шляхи покращення самостійної роботи студентівВалевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.