Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21272
Title: Підвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовки
Authors: Соколовська, О. Г.
Валевська, Л. О.
Шалений, В. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Соколовська О. Г., Валевська Л. О., Шалений В. А. Підвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовки. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 81-83.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21272
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 81-83.pdf365.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.