Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51699
Title: Споживні властивості сухих сніданків
Authors: Валевська, Л. О.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Валевська Л. О. Споживні властивості сухих сніданків. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 147-148.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51699
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_147-148.pdf216.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.