Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Брикова, Т. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2017
Використання порошку з кісточок винограду в технології здобного печива типу «американо»
Гревцева, Н. В.
;
Гречаник, Н. С.
;
Брикова, Т. М.
2017
Використання інноваційних технологій в індустрії гостинності
Брикова, Т. М.
2019
Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Касабова, К. Р.
2019
Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Городиська, О. В.
2016
Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2014-05-22
Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесі
Балацька, Н. Ю.
;
Брикова, Т. М.
2020
Застосування інноваційних процесів у системі освіти
Брикова, Т. М.
2021-04-08
Кототерапія як одна з інновацій ресторанного господарства
Брикова, Т. М.
;
Романюк, Л. Я.
2016
Нетрадиційні форми проведення лекцій
Брикова, Т. М.
2011
Організаційна культура в готельно-ресторанному господарстві
Брикова, Т. М.
;
Півовар, В. В.
2011
Організаційна культура як фактор успішної діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Брикова, Т. М.
2021-04-08
Особливості проєктування закладів ресторанного господарства
Брикова, Т. М.
;
Мисько, Ю. Ю.
2019
Особливості підвищення ефективності організації самостійної роботи студентів
Брикова, Т. М.
2013
Перехід системи освітніх послуг на інноваційний шлях розвитку
Брикова, Т. М.
2019-05-15
Проблеми розвитку екологічного туризму в Україні
Брикова, Т. М.
2020
Пріоритетні напрями розвитку гольф-туризму в Україні
Брикова, Т. М.
2017
Пріоритетні напрями розвитку готельного бізнесу
Брикова, Т. М.
2015
Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточок
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Букреєва, Ю. В.
2012
Сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу
Брикова, Т. М.