Browsing by Author Брикова, Т. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печиваГревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2017Використання порошку з кісточок винограду в технології здобного печива типу «американо»Гревцева, Н. В.; Гречаник, Н. С.; Брикова, Т. М.
2017Використання інноваційних технологій в індустрії гостинностіБрикова, Т. М.
2019Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р.
2019Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В.
2016Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печиваСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2014-05-22Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесіБалацька, Н. Ю.; Брикова, Т. М.
2020Застосування інноваційних процесів у системі освітиБрикова, Т. М.
2021-04-08Кототерапія як одна з інновацій ресторанного господарстваБрикова, Т. М.; Романюк, Л. Я.
2016Нетрадиційні форми проведення лекційБрикова, Т. М.
2011Організаційна культура в готельно-ресторанному господарствіБрикова, Т. М.; Півовар, В. В.
2011Організаційна культура як фактор успішної діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуБрикова, Т. М.
2021-04-08Особливості проєктування закладів ресторанного господарстваБрикова, Т. М.; Мисько, Ю. Ю.
2019Особливості підвищення ефективності організації самостійної роботи студентівБрикова, Т. М.
2013Перехід системи освітніх послуг на інноваційний шлях розвиткуБрикова, Т. М.
2019-05-15Проблеми розвитку екологічного туризму в УкраїніБрикова, Т. М.
2020Пріоритетні напрями розвитку гольф-туризму в УкраїніБрикова, Т. М.
2017Пріоритетні напрями розвитку готельного бізнесуБрикова, Т. М.
2015Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточокСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Букреєва, Ю. В.
2012Сучасні тенденції розвитку готельного бізнесуБрикова, Т. М.