Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Брикова, Т. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2017
Використання порошку з кісточок винограду в технології здобного печива типу «американо»
Гревцева, Н. В.
;
Гречаник, Н. С.
;
Брикова, Т. М.
2017
Використання інноваційних технологій в індустрії гостинності
Брикова, Т. М.
2015
Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможності
Чміль, Г. Л.
;
Брикова, Т. М.
2019
Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Касабова, К. Р.
2015
Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавків
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2019
Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Городиська, О. В.
2018
Дослідження впливу виноградних порошків на харчову та біологічну цінність здобного печива
Гревцева, Н. В.
;
Самохвалова, О. В.
;
Брикова, Т. М.
2016
Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2014-05-22
Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесі
Балацька, Н. Ю.
;
Брикова, Т. М.
2020
Застосування інноваційних процесів у системі освіти
Брикова, Т. М.
2021-04-08
Кототерапія як одна з інновацій ресторанного господарства
Брикова, Т. М.
;
Романюк, Л. Я.
2016
Нетрадиційні форми проведення лекцій
Брикова, Т. М.
2011
Організаційна культура в готельно-ресторанному господарстві
Брикова, Т. М.
;
Півовар, В. В.
2011
Організаційна культура як фактор успішної діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Брикова, Т. М.
2021-04-08
Особливості проєктування закладів ресторанного господарства
Брикова, Т. М.
;
Мисько, Ю. Ю.
2019
Особливості підвищення ефективності організації самостійної роботи студентів
Брикова, Т. М.
2018
Переваги використання інтерактивних технологій як засобу інтенсифікації навчання
Брикова, Т. М.
2013
Перехід системи освітніх послуг на інноваційний шлях розвитку
Брикова, Т. М.
2014
Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Букреєва, Ю. В.