Browsing by Author Брикова, Т. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печиваГревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2017Використання порошку з кісточок винограду в технології здобного печива типу «американо»Гревцева, Н. В.; Гречаник, Н. С.; Брикова, Т. М.
2017Використання інноваційних технологій в індустрії гостинностіБрикова, Т. М.
2015Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможностіЧміль, Г. Л.; Брикова, Т. М.
2019Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р.
2015Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавківСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2019Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В.
2018Дослідження впливу виноградних порошків на харчову та біологічну цінність здобного печиваГревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.; Брикова, Т. М.
2016Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печиваСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2014-05-22Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесіБалацька, Н. Ю.; Брикова, Т. М.
2020Застосування інноваційних процесів у системі освітиБрикова, Т. М.
2021-04-08Кототерапія як одна з інновацій ресторанного господарстваБрикова, Т. М.; Романюк, Л. Я.
2016Нетрадиційні форми проведення лекційБрикова, Т. М.
2011Організаційна культура в готельно-ресторанному господарствіБрикова, Т. М.; Півовар, В. В.
2011Організаційна культура як фактор успішної діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуБрикова, Т. М.
2021-04-08Особливості проєктування закладів ресторанного господарстваБрикова, Т. М.; Мисько, Ю. Ю.
2019Особливості підвищення ефективності організації самостійної роботи студентівБрикова, Т. М.
2018Переваги використання інтерактивних технологій як засобу інтенсифікації навчанняБрикова, Т. М.
2013Перехід системи освітніх послуг на інноваційний шлях розвиткуБрикова, Т. М.
2014Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Букреєва, Ю. В.