Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65051
Title: | Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможності |
Authors: | Чміль, Г. Л. Брикова, Т. М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Чміль Г. Л., Брикова Т. М. Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 279-280. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65051 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_279-280.pdf | 102.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.