Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65051
Title: Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможності
Authors: Чміль, Г. Л.
Брикова, Т. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чміль Г. Л., Брикова Т. М. Використання інноваційного потенціалу готелю для підвищення його конкурентоспроможності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 279-280.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65051
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_279-280.pdf102.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.