Browsing by Author Боровікова, Н. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Вплив вихідної сировини на формування якості спиртуПопова, Е. М.; Боровікова, Н. О.
2019Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тістаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2019Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2021Вплив постійного магнітного поля на стан вологи зерна пшениці під час післязбирального дозріванняФоміна, І. М.; Боровікова, Н. О.; Харченко, Ю. В.
2024Дослідження іонзв'язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачівБоровікова, Н. О.; Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження фізико-хімічних, мікробіологічних, біохімічних процесів у виробництві харчових продуктів з зерна та борошна" (остаточний)Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Фоміна, І. М.; Боровікова, Н. О.; Даньшин, Я. В.
2021Кваліметрична оцінка якості безглютенового хлібаБоровікова, Н. О.; Шаніна, О. М.
2016Магнітна обробка – гарантія якості спиртуПопова, В. М.; Боровікова, Н. О.
2011-10-20Управління якістю спирта за допомогою магнітних полівПопова, В. М.; Фефелов, О. О.; Боровікова, Н. О.