Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32277
Title: | Вплив вихідної сировини на формування якості спирту |
Authors: | Попова, Е. М. Боровікова, Н. О. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Попова Е.М., Боровікова Н.О. Вплив вихідної сировини на формування якості спирту. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 13-14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32277 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-13-14.pdf | 223.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.