Browsing by Author Боковець, Сергій Петрович
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину | Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович |
2021 | Загальні технології харчової промисловості. Частина 1 | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович |
2021 | Загальні технології харчової промисловості. Частина 2 | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович |
2020 | Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» | Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Тищенко, Ольга Павлівна; Гринченко, Наталя Генадіївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Омельченко, Світлана Борисівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Боковець, Сергій Петрович |
2020 | Особливості технології нового батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна |
2024 | Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографія | Боковець, Сергій Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Сметанська, Ірина Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Перцевой, Федір Всеволодович |