Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58249
Title: Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографія
Authors: Боковець, Сергій Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Сметанська, Ірина Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Keywords: структуроутворювачі;хімічний склад;батончики желейні;оксиметилфурфурол;борошно кунжутне;біологічна цінність
Issue Date: 2024
Publisher: Харків : Діса+
Citation: Боковець С. П., Гринченко О. О., Сметанська І. М., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографія. Харків : Діса+, 2024. 186 с.
Abstract: Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (ана літичні та експериментальні дослідження) щодо використання меду, борошна кунжут ного, структуроутворювачів полісахаридної природи у рецептурному складі батончиків желейних, що виготовляються та реалізуються підприємствами харчової промисловості. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58249
ISBN: 978-617-8346-22-5
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Tekhnoloh_baton_zheleynykh_24.pdf3.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.