Browsing by Author Богатко, Н. М.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Аналіз доцільності зміни регламенту максимальних рівнів нітратів у деяких видах рослинницької продукції | Мазур, Т. Г.; Богатко, Н. М. |
2017 | Аналізування показників безпеки та якості товарної ставкової риби за різного технологічного рівня вирощування | Букалова, Н. В.; Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Сердюков, Я. К. |
2017 | Безопасность и качество продуктов забоя цыплят-бройлеров при обогащении рациона цытратом наномолібдена та кормовой добавкой «Пробикс» | Яценко, И. В.; Головко, Н. П.; Богатко, Н. М. |
2020-11-15 | Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази | Яценко, І. В.; Забарна, І. В.; Богатко, Н. М.; Родіонова, К. О.; Бусол, Л. В.; Богатирьова, А. М.; Ткачук, С. А.; Бородін, Ю. М. |
2017 | До питання визначення показників якості варених ковбасних виробів | Богатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Сердюков, Я. К.; Яценко, І. В. |
2020-11-15 | Жирнокислотний склад м’яса забійних тварин за оброблення мийно-дезінфікуючими засобами | Богатко, Н. М. |
2017 | Загальні принципи щодо запровадження системи простежуваності у кормових та харчових ланцюгах | Богатко, Н. М. |
2017 | Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м'ясі забійниих тварин та м'ясопродуктах | Богатко, Н. М.; Щуревич, Г. П.; Сахнюк, Н. І.; Яценко, І. В. |
2018-12-21 | Контроль якості та безпечності м’ясної сировини за застосування експресного методу | Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Рютіна, Л. Р. |
2017 | Критерії оцінки якості та безпечності м'ясних продуктів | Богатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М. |
2020-05-20 | Ідентифікація м’яса забійних тварин за експресними методиками | Богатко, Н. М. |