Browsing by Author Богатко, Н. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз доцільності зміни регламенту максимальних рівнів нітратів у деяких видах рослинницької продукціїМазур, Т. Г.; Богатко, Н. М.
2017Аналізування показників безпеки та якості товарної ставкової риби за різного технологічного рівня вирощуванняБукалова, Н. В.; Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Сердюков, Я. К.
2017Безопасность и качество продуктов забоя цыплят-бройлеров при обогащении рациона цытратом наномолібдена та кормовой добавкой «Пробикс»Яценко, И. В.; Головко, Н. П.; Богатко, Н. М.
2020-11-15Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктазиЯценко, І. В.; Забарна, І. В.; Богатко, Н. М.; Родіонова, К. О.; Бусол, Л. В.; Богатирьова, А. М.; Ткачук, С. А.; Бородін, Ю. М.
2017До питання визначення показників якості варених ковбасних виробівБогатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Сердюков, Я. К.; Яценко, І. В.
2020-11-15Жирнокислотний склад м’яса забійних тварин за оброблення мийно-дезінфікуючими засобамиБогатко, Н. М.
2017Загальні принципи щодо запровадження системи простежуваності у кормових та харчових ланцюгахБогатко, Н. М.
2017Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м'ясі забійниих тварин та м'ясопродуктахБогатко, Н. М.; Щуревич, Г. П.; Сахнюк, Н. І.; Яценко, І. В.
2018-12-21Контроль якості та безпечності м’ясної сировини за застосування експресного методуБогатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Рютіна, Л. Р.
2017Критерії оцінки якості та безпечності м'ясних продуктівБогатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.
2020-05-20Ідентифікація м’яса забійних тварин за експресними методикамиБогатко, Н. М.