Browsing by Author Бакіров, М. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типуГоловко, М. П; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2012Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезуГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2012Наукове обґрунтування технології напівфабрикату йодобілковогоГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2012-04-25Наукове обґрунтування технології отримання йодобілкового напівфабрикатуБакіров, М. П.
2011Перспективи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктівГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2016Перспективи та шляхи вдосконалення системи дистанційного навчання у ХДУХТБакіров, М. П.; Головко, Т. М.
2013Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральноїБакіров, М. П.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Гайдар, Н. О.
2016Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральноїГоловко, Т. М.; Головко, М. П.; Бакіров, М. П.
2014-05-22Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексамиГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2015Інноваційний досвід застосування «ментальних карток» під час викладання практичних занять із дисципліни «Технічне регулювання»М’ячиков, О. В.; Полупан, В. В.; Бакіров, М. П.