Browsing by Author Бакіров, М. П.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу | Головко, М. П; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П. |
2012 | Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П. |
2012 | Наукове обґрунтування технології напівфабрикату йодобілкового | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П. |
2012-04-25 | Наукове обґрунтування технології отримання йодобілкового напівфабрикату | Бакіров, М. П. |
2011 | Перспективи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктів | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П. |
2016 | Перспективи та шляхи вдосконалення системи дистанційного навчання у ХДУХТ | Бакіров, М. П.; Головко, Т. М. |
2013 | Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної | Бакіров, М. П.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Гайдар, Н. О. |
2016 | Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної | Головко, Т. М.; Головко, М. П.; Бакіров, М. П. |
2014-05-22 | Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П. |
2015 | Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами | Головко, М. П.; Бакіров, М. П. |
2015 | Інноваційний досвід застосування «ментальних карток» під час викладання практичних занять із дисципліни «Технічне регулювання» | М’ячиков, О. В.; Полупан, В. В.; Бакіров, М. П. |