Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Актуальність нових товарознавчих підходів до розширення асортименту грибної продукції | Одарченко, Д. М.; Бабіч, А. О. |
2010 | Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста | Одарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О. |
2011-05-19 | Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тіста | Одарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О. |
2011-05-19 | Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою | Одарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О. |
2013 | Дослідження колірних характеристик плазми з культивованих грибів | Агафонова, Ю. Ю.; Піддубний, В. В.; Бабіч, А. О. |
2011 | Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання | Одарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О. |
2011-10-20 | Заморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазми | Одарченко, А. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О. |
2012 | Кріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробки | Одарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Бабіч, А. О.; Штих, С. В. |
2011 | Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання | Одарченко, Д. М.; Бабіч, А. О. |
2013 | Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Бабіч, А. О. |
2014-05-22 | Розробка системи оцінювання якості для управління технологією консервування холодом | Одарченко, А. М.; Бабіч, А. О.; Запорожець, Н. Г. |
2011 | Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік» | Даниленко, Л. В.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О. |
2013 | Теорія і практика андрагогіки | Сесь, А. М.; Агафонова, Ю. Ю.; Бабіч, А. О.; Піддубний, В. В. |
2014-05-22 | Характеристика та властивості талої води | Агафонова, Ю. Ю.; Бабіч, А. О.; Гончарова, Ю. М. |