Browsing by Author Андріюк, Е. І.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів | Одарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2021 | Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибів | Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2020 | Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будови | Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2021 | Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентності | Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2021-04-08 | Організація роботи складу в мережі гіпермаркетів FOZZY | Одарченко, Д. М.; Андріюк, Е. І.; Коган, Я. М. |
2021-04-08 | Підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості | Соколова, Є. Б.; Андріюк, Е. І. |
2020 | Типологічні особливості й можливості впровадження онлайн-курсів у освітні програми закладів вищої освіти України | Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2016 | Інноваційні освітні методики та технології викладання в системі вищої освіти | Одарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |