Browsing by Author Андріюк, Е. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктівОдарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2021Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибівОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2020Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будовиСподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2021Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентностіОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2021-04-08Організація роботи складу в мережі гіпермаркетів FOZZYОдарченко, Д. М.; Андріюк, Е. І.; Коган, Я. М.
2021-04-08Підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіСоколова, Є. Б.; Андріюк, Е. І.
2020Типологічні особливості й можливості впровадження онлайн-курсів у освітні програми закладів вищої освіти УкраїниОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2016Інноваційні освітні методики та технології викладання в системі вищої освітиОдарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.