Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22422
Title: Підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Authors: Андріюк, Е. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколова, Є. Б.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Андріюк Е. І. Підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Наук. кер. Є. Б. Соколова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 131
Series/Report no.: Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22422
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-131.pdf99.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.