Browsing by Author Іоргачова, К. Г.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах | Іоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Мирчевська, К. Г. |
2015 | Використання піноутворювачів грибного походження в технології бісквіта | Іоргачова, К. Г.; Котузаки, О. М.; Бондар, О. Ю.; Нікітіна, О. В. |
2014 | Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів | Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В. |
2011 | Вплив крохмалю на якість безглютенових бісквітних напівфабрикатів | Іоргачова, К. Г.; Котузаки, О. М.; Бистріка, І. В. |
2015 | Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галет | Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Приз, І. В. |
2011 | Вплив порошку топінамбура на властивості напівфабрикатів для галет | Іоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Громова, А. В. |
2013 | Технологічні властивості борошна з м’якозерної пшениці | Іоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Ставертій, М. О. |