Browsing by Author Іоргачова, К. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджахІоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Мирчевська, К. Г.
2015Використання піноутворювачів грибного походження в технології бісквітаІоргачова, К. Г.; Котузаки, О. М.; Бондар, О. Ю.; Нікітіна, О. В.
2014Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробівІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.
2011Вплив крохмалю на якість безглютенових бісквітних напівфабрикатівІоргачова, К. Г.; Котузаки, О. М.; Бистріка, І. В.
2015Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галетІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Приз, І. В.
2011Вплив порошку топінамбура на властивості напівфабрикатів для галетІоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Громова, А. В.
2013Технологічні властивості борошна з м’якозерної пшениціІоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Ставертій, М. О.