Browsing by Author Інжиянц, А. Т.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів | Янчева, М. О.; Донцов, Д. Д.; Інжиянц, А. Т. |
2019-05-15 | Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостей | Янчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.; Інжиянц, А. Т. |
2021-04-08 | Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний) | Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.; Богадиця, О. О. |
2021 | Розробка сумішей добавок для реструктурування м’яса | Янчева, М. О.; Інжиянц, А. Т. |
2020 | Теоретичні передумови розробки солильних сумішей | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Інжиянц, А. Т. |
2024 | Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих заморожених | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Дроменко, О. Б. |
2023-04 | Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Антоненко, Ю. Ю.; Інжиянц, А. Т. |