Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19428
Title: Розробка сумішей добавок для реструктурування м’яса
Authors: Янчева, М. О.
Інжиянц, А. Т.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева М. О., Інжиянц А. Т. Розробка сумішей добавок для реструктурування м’яса. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 135-136.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19428
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-135-136.pdf142.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.