Browsing by Author Ільдірова, С. К.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2010Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випіканняІльдірова, С. К.; Попова, С. Ю.
2012Удосконалення рецептурного складу м’ясних напівфабрикатівСкуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.
2013Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотинІльдірова, С. К.; Лаврухіна, О. С.
2013Удосконалення технології хлібобулочних виробівІльдірова, С. К.; Лаврухіна, О. С.
2009Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.