Browsing by Author Ільдірова, С. К.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів | Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А. |
2011 | Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів | Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А. |
2010 | Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання | Ільдірова, С. К.; Попова, С. Ю. |
2012 | Удосконалення рецептурного складу м’ясних напівфабрикатів | Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К. |
2013 | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотин | Ільдірова, С. К.; Лаврухіна, О. С. |
2013 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів | Ільдірова, С. К.; Лаврухіна, О. С. |
2009 | Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів | Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К. |