Browsing by Author Єфремов, Ю. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарстваЧеревко, О. І.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Паращук, Ю. Д.; Харлап, М. Д.; Руда, Л.
2009Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіруЄфремов, Ю. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карев, М. О.
2011Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технологіїМихайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Борисенко, Т. О.; Михайлович, А. О.; Старожак, Д. Б.; Чумак, Д. В.
2010Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумуванняЄфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Кострова, К. В.; Деменко, А. А.
2011Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесівМихайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Ржецький, М. Є.; Довженко, Т. М.; Черкашин, В. В.
2011Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировиниЄфремов, Ю. І.; Потапов, В. О.; Одарченко, М. С.; Михайлова, С. В.
2009Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробкиЄфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Голуб, Р. В.; Глушач, О. Ю.