Просмотр собрания по группе - Авторы Любенко, Галина Дмитрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 7 из 7
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинціЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович
2015Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжутуЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович
2014-06-10Спосіб отримання термостійкої начинки замороженоїЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Вера Іллічна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович
2014-06-10Спосіб отримання термостійкої начинки замороженоїЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Вера Іллічна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович
2015-07-27Спосіб отримання термостійкої начинки замороженоїПерцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Вера Іллічна; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитрівна
2015-07-27Спосіб отримання термостійкої начинки замороженоїПерцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Вера Іллічна; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитрівна
2016Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту: автореф. дис. … канд. техн. наук: 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПерцевой, Федір Всеволодович; Любенко, Галина Дмитрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі