Issue Date | Title | Author(s) |
2021-04-08 | Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробки | Прасол, С. В.; Орлова, Т. В.; Прасол, С. О. |
2023 | Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2023 | Дослідження комбінованого процесу іч-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимів | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Каверін, М. С. |
2021 | Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.; Прасол, С. О. |
2020 | Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2019 | Комунікаційні технології в освітньому процесі закладів вищої освіти | Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2019 | Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2022 | Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О. |
2023 | Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріванням | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В. |
2022 | Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.; Чайка, К. Ю.; Лахтін, А. О. |
2023 | Проектування пристрою для замочування квасолі тепловим методом з електроконтактним нагріванням робочого агенту | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В. |
2021 | Проєктування індивідуально-орієнтованої організації навчання в закладі вищої освіти | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2020 | Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г. |
2024 | Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі | Михайлов, Б. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2024-04 | Установка для радіаційного охолодження зефіру | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, О. В. |
2021 | Фізична модель електромагнітного поля за об’ємом харчового продукту довільної форми | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2020 | Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання | Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О. |
2024 | Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості | Михайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І. |
2017 | Якість продукції на основі рослинної сировини, обробленої в умовах НВЧ-поля | Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |