Browsing by Author Радченко, А. Е.
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Актуальність дистанційного навчання у вузівській освіті | Радченко, А. Е.; Коралевські, Якуб; Маренич, В. М. |
2021-04-08 | Аналіз ринку інноваційних технологій харчової промисловості | Радченко, А. Е.; Сагайдачна, К. Р. |
2024 | Аналіз сучасного стану ринку ресторанних послуг України та Харківського регіону | Соколовська, О. О.; Радченко, А. Е.; Пащенко, А. О. |
2022 | Гастрономічна культура як засіб комунікацій | Радченко, А. Е. |
2023 | Дослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідини | Дегтяр, В. В.; Радченко, А. Е.; Гринченко, О. О. |
2021 | Знання іноземної мови як вимога якісної підготовки фахівців маркетингу | Михайлова, М. В.; Радченко, А. Е. |
2021 | Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини | Янушкевич, О. І.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, Є. П. |
2021 | Організація освітнього процесу: можливості індивідуалізації навчання | Радченко, А. Е.; Фощан, А. Л.; Новрузов, А. Н. |
2018 | Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини | Соколовська, О. О.; Дюкарева, Г. І.; Радченко, А. Е.; Білецька, Я. О. |
2021 | Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів | Бєляєв, В. О.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О. |