Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9056
Назва: | Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки |
Автори: | Седо, А. Пивоваров, П. П. Дейниченко, Г. В. Крамаренко, Д. П. |
Ключові слова: | зостера;молочно-білковий фарш;йодовмісні добавки;напівфабрикати |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Седо А., Пивоваров П. П., Дейниченко Г. В., Крамаренко Д. П. Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 250-257. |
Короткий огляд (реферат): | Представлено результати наукових досліджень стосовно оптимізації рецептурного складу напівфабрикату молочно-білкового фаршу використанням йодовмісної добавки - зостери. The Presented results of the scientific studies of the determination optimum compound department composition of the half-finished item milk-protein mincemeat with use iodine abecedary additives eelgrass. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9056 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_39.pdf | 998.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.