Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9056
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСедо, А.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.date.accessioned2022-10-16T10:54:53Z-
dc.date.available2022-10-16T10:54:53Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСедо А., Пивоваров П. П., Дейниченко Г. В., Крамаренко Д. П. Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 250-257.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9056-
dc.description.abstractПредставлено результати наукових досліджень стосовно оптимізації рецептурного складу напівфабрикату молочно-білкового фаршу використанням йодовмісної добавки - зостери.uk_UA
dc.description.abstractThe Presented results of the scientific studies of the determination optimum compound department composition of the half-finished item milk-protein mincemeat with use iodine abecedary additives eelgrass.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзостераuk_UA
dc.subjectмолочно-білковий фаршuk_UA
dc.subjectйодовмісні добавкиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.titleОптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_39.pdf998.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.