Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8679
Назва: | Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів |
Автори: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. |
Ключові слова: | пастоподібні концентрати напоїв ПКН;цукати;БАР;ресурсозберігаючі виробництва |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 49-57. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних ПКН і цукатів зі збереженням усіх БАР початкової сировини. The model charts of development of new resourcekeepings methods of pro duction of high-quality PKN and candied fruits are offered with a maintainance all BAR of initial raw material. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8679 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_9.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.