Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Б. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T18:43:18Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T18:43:18Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 49-57. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8679 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних ПКН і цукатів зі збереженням усіх БАР початкової сировини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The model charts of development of new resourcekeepings methods of pro duction of high-quality PKN and candied fruits are offered with a maintainance all BAR of initial raw material. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пастоподібні концентрати напоїв ПКН | uk_UA |
dc.subject | цукати | uk_UA |
dc.subject | БАР | uk_UA |
dc.subject | ресурсозберігаючі виробництва | uk_UA |
dc.title | Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_9.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.