Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.date.accessioned2022-10-13T18:43:18Z-
dc.date.available2022-10-13T18:43:18Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 49-57.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8679-
dc.description.abstractЗапропоновано модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних ПКН і цукатів зі збереженням усіх БАР початкової сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe model charts of development of new resourcekeepings methods of pro duction of high-quality PKN and candied fruits are offered with a maintainance all BAR of initial raw material.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпастоподібні концентрати напоїв ПКНuk_UA
dc.subjectцукатиuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.subjectресурсозберігаючі виробництваuk_UA
dc.titleМодельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_9.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.